lørdag 11. april 2009

Påskeaften, og kos med stor K

Påskeaften hos oss starta med en pakke....hmm..hvor kom den fra mon tro? Inni var denne:
Så idag blei vi pent nødt til å spise frokost i stua mens vi så på drømmehagen. så vi dekka på, fikk god hjelp av husets prinsesse, strålende sol skinte gjennom vinduene, men lys måtte tennes for det, så satte oss godt til rette.Drømmehagen er en stoooor hit her i huset, og i går kom det påskegave fra momo, og inni var det lykke, (nesten) alle drømmehagenfigurene. Var ei som fikk store øyne da ja:)
Formidagen gikk med til å handle inn de berømte hagemøblene mine, samt litt stæsj, blei ikke så mye, for var ikke dagen å fly på butikker når det var så fantstisk vær ute, så forta oss hjem igjen, hvor det blei grilling av pølser til lunsj hos naboen.
Uttpå ettermidagen banket det merkelig på døra her hos oss, vesla var den som åpna, og hva lå det der..hmm..to små mystiske pakker til gitt:) Tror det er påskeharen som har vært på fære rundtom her i dag jeg;) Seinere blei det innvielse av de nye møblene og grilling, og selvfølgelig en liten påske-egg-jakt,så i dag har vi virkelig kosa oss fælt:) Det håper jeg alle dere andre der ute har også! Fortsatt god påske!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar