lørdag 26. desember 2009

Jula vår-i tekst og bilder

Og jeg som trodde jeg skulle fylle bloggen med desember innlegg, om pynting og kos, tradisjoner og opplevelser. Vel heelt sånn ble det ikke, i og med jeg ikke har skrevet så mye som et ord her siden 2.desember, men vi har hatt masse av alt fordet!:) (og jeg har fulgt med på alle deres innlegg!:)

Sjukdom satte oss ut av kurs i det vi syntes vi lå godt ann til jul uten stress, men så blei det litt stress alikevel, sånn de aller siste dagene. Men jula rakk vi og vi har kost oss masse.

Og her kommer en smakebit på jula vår, siden sist:

          
                                                                  








2.søndag i avvent, hadde vi besøk av pappa, og kosa oss med pinnekjøtt. Det er bare det beste som finnes!


3.søndag i advent var vi på forestilling og så gråtas. Det var stor stas, for både liten og stor!



4.søndag i advent fant Emilie denne lappen på kallenderen, og inni var det en beskjed fra nissen. Og det var at det bare var å hoppe i finstasen, for nå var det tid for å dra på teater.

Så det gjorde vi. Jul i skomakergata. Det var ordentlig fint, og man kom i litt eksta julestemning!:)


På mandag var det dags for pepperkakebaking, og lørdagen var vi på møljelag, samt skulle vi vært på to nissefester, og lucia feiring, men det blei ikke noe av pga sykdom. Vesle frøken veit å være sjuk, nok en gang måtte vi en tur på sykehuset. Heldigvis ikke lenge. Kun en dag, jeg trur vi har ny rekord:) Og noen dager etter kvikna hu godt til, og var klar for den store julekvelden. Så morro å se jula gjenneom en treårings øyne. Så mye forventning og spenning.
Julaften er vell overstått, den ble feiret med familie, deilig mat, og besøk av nissen. Og nå er 1.juledag over også. Idag har det vært kos, rydding av julegaver, og bygging av julegaver. Emilie fikk et hello kitti-lego-hus, som vi i formiddag har bygd etter akkurat sånn det er på pakka. Stor stas. Og i kveld har det vi vært på srot tradisjonelt familiejuleselskap, 26 stk til bords:) Imårra bærer det avgåde på nok et juleselskap...
...hvor deilig jula er!


GOD JUL alle sammen!!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar